Міністерство освіти і науки України
Управління освіти і науки Херсонської облдержадміністрації
Державний навчальний заклад
«Херсонське вище професійне училище ресторанного господарства»
 

МЕТОДИЧНА РОБОТА :


 gitkn-a6pn8

Міністерство Освіти і Науки України

logo 03.16

Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія

Методична робота

Державний навчальний заклад
"Херсонське вище професійне училище ресторанного господарства"

 

borodenko

Методист училища

Бороденко Любов Анатоліївна

Методична розробка уроку: Устаткування для смаження їжі
● Методичні рекомендації: «Практичні та лабораторні заняття в системі професійної підготовки кваліфікованих робітників»
Методична розробка бінарного уроку: Машини для просіювання борошна, замішування та розкочування тіста. Правила техніки безпеки під час експлуатації механічного устаткування
Сценарій проведення між предметного інтелектуального марафону «ОСТРІВ ЗНАНЬ»
Сценарій проведення виховної години «Тривожні дзвони Чорнобиля»
Сценарій проведення виховної години «Тарасовими шляхами»
Педагогічні читання: Педагогічна техніка - надійна сходинка до професійної майстерності
Педагогічні читання: Педагогічна технологія – створення ситуації успіху на уроках з метою розвитку особистості учня
Методичка підготовки та проведення лабораторно-практичних робіт з предметів "Технологія приготування їжі з основами товарознавства" та "Технологія приготування борошняних кндитерських виробів з основами товарознавства"
Структура методичної роботи у ДНЗ "ХВПУРГ"
Педагогічні читання: Ігрові техногії, як засіб профсійного навчання
Педагогічна конференція: ІКТ у сучасній професійній освіті: досвід, проблеми, перспективи
Конференція: Професійне становлення осбистості педагога
Практичний семінар "Індустрія сучасного десерту"


 



borodenkoplanet-it