Міністерство освіти і науки України
Управління освіти і науки Херсонської облдержадміністрації
Державний навчальний заклад
«Херсонське вище професійне училище ресторанного господарства»
 

 gitkn-a6pn8

Міністерство Освіти і Науки України

logo 03.16

Національна гаряча лінія
Національна дитяча гаряча лінія

Контакти Херсонського професійного кулінарного ліцею

Зарахування на навчання без ЗНО та благодійних внесків

Пакет документів для вступу:
  1. Атестат і додаток до атестату (оригінал + 2 копії)
  2. Медична довідка Ф-086 для абітурієнтів + 3 копії
  3. Карта щеплень + 3 копії
  4. Довідка про фізкультурну групу / проба Руф'є
  5. Довідка від психіатра  + 4 копії
  6. Група крові (лише для юнаків)
  7. 4 копії паспорту/свідоцтва про народження (до ID-карток копії витягу)
  8. 4 копії ідентифікаційного номеру
  9. Фотокартки 3х4 - 6 шт.
  10. Характеристика зі школи (бажано)
  11. Довідка з місця проживання про склад сім'ї
  12. Документи, що дають право на пільги (якщо є)

ДОКУМЕНТИ ПОДАЮТЬСЯ У КАРТОННІЙ ТЕЦІ НА ЗАВ'ЯЗКАХ

ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ працюЄ з 1 червня до 1 ЖОВТНЯ !

Пн.-Пт. 8:00-16:30

Є БЮДЖЕТНІ МІСЦЯ У ГРУПИ КУХАР ТА КОНДИТЕР

 

План прийому абітурієнтів на 2017 рік

Професія

Обмеження з професій за віком вступників, статтю та медичними показаннями

Форма навчання Термін начання Освітньо-кваліфікаційний рівень План прийому Прийнято станом на 01.07 Прийнято станом на 15.07 Прийнято станом на 01.08

5122 КУХАР           

(на базі 11 кл.)

Без обмежень за статтю, віком. Є медичні обмеження Денна 2 роки Кухар
II ступінь -3,4 розряд
III ступінь-5 розряд
 28  1  2 27

5122, 7412.2 КУХАР, КОНДИТЕР

(на базі 11 кл.)

Без обмежень за статтю, віком. Є медичні обмеження Денна 2,5 роки Кухар
II ступінь 3,4, 5 розряд
Кондитер
II ступінь-3 розряд
 28  12 28 27

7412.2 КОНДИТЕР

(на базі 11 кл.)

Без обмежень за статтю, віком. Є медичні обмеження Денна 2 роки Кондитер
II ступінь -3,4 розряд
III ступінь-5 розряд
 28  3  4 25

5122, 7412.2 КУХАР, КОНДИТЕР

(на базі 9 кл.)

Без обмежень за статтю, віком. Є медичні обмеження Денна 2 роки Кухар
II ступінь 3,4 розряд
Кондитер
II ступінь-3 розряд
 56  39  52  56

5122, 5123 КУХАР, ОФІЦІАНТ

(на базі 9 кл.)

Без обмежень за статтю, віком. Є медичні обмеження Денна 2 роки Кухар
II ступінь 3,4 розряд
Офіціант
II ступінь - 3 розряд
 28  11  20  28
 

ПРАВИЛА ПРИЙОМУ НА 2017 рік

КРИТЕРІЇ вступу на ІІІ ступінь навчання на 2017 рік

Пропонуємо дізнатися про переваги навчання в Херсонському вищому професійному училищі ресторанного господарства:

  1. У Херсонському вищому професійному училищі ресторанного господарства Ви отримаєте професію, що користується попитом у будь-який час.
  2. Навчальний процес у Херсонському вищому професійному училищі ресторанного господарства переплітає теорію і практику, що суттєво впливає на подальшу кар’єру.
  3. Під час навчання у Херсонському вищому професійному училищі ресторанного господарства організується виробнича підготовка та самостійна практика на кращих підприємствах громадського харчування міста Херсона, в ресторанах, кафе та кондитерських цехах а також літня виробнича практика в пансіонатах на узбережжі Чорного та Азовського морів.
  4. У професійному училищі ресторанного господарства працюють гуртки: вокальний, танцювальний (східні танці), вокально-інструментальний – та тренажерний зал.
  5. Під час навчання у Херсонському вищому професійному училищі ресторанного господарства проводяться майстер-класи з карвінг-декорації із овочів та фруктів та з виготовлення декорованих виробів з шоколаду.
  6. Отримана у Херсонському вищому професійному училищі ресторанного господарства професія «Кухар», «Кондитер», «Кухар, Кондитер» дуже широко використовується в суміжних спеціальностях: коки, шеф-кухарі, консультанти в харчовій промисловості, технологи, дизайнери, автори кулінарних книг та ін.
  7. ДНЗ "Херсонське вище професійне училище ресторанного господарства" – це широко розкриті двері до професійного успіху, незалежно від рівня достатку родини, місця походження та попередніх успіхів у навчанні. Багато медалістів вищого професійного училища ресторанного господарства – діти з сільської місцевості та приміських селищ.
  8. У нашому навчальному закладі відсутні загальноосвітні шкільні предмети – лише фахові.
  9. Випускники Херсонського вищого професійного училища ресторанного господарства будуть обов’язково працевлаштовані.
  10. Випускники Херсонського вищого професійного училища ресторанного господарства отримують: різносторонні кулінарні навики, можливість навчати кулінарії інших, можливість постійно самовдосконалюватися, можливість відпочити на морі та працювати одночасно.
  11. Випускники Херсонського вищого професійного училища ресторанного господарства отримують диплом за спеціальностями «кухар», «кондитер», «кухар-кондитер» державного зразка.